Nieuwe look

Nieuwe kleuren. Nieuw vertrouwen.

Das Pomélo+Co. Het team is er zeker van dat onze nieuwe kijk op präsentieren, wat onze botschaft en onze werte mehr denn je verkörpert.

Gemachtigd. Vetgedrukt. Zelfverzekerd.

Als je een goede Frauen bent die dir.Wir je ondervraagt ​​over alle Frauen, die je innerlijke strijd tegen Außen tragen.

Onze nieuwste kijk op het gebied van zelfreinigende producten - onze compromissen - tijdens de haarbehandelingen, de beste inhalatiestoffen en de Wissen, dat is ons producteffectief formulier vanaf het begin. Das verkörpern wir.


We zijn nu niet meer verliebt in onze nieuwe winkel, we hebben de winkelcentra in onze zondige wereld gezien. Und wir feiern bereits die farbenfrohen Flaschen in deiner Dusche!

Unser Ziel: Du fühlst dich #AbsolutelyShining

Absoluut : als het duidelijk is, is de Wirkung nachhaltig en de resultate überzeugend.

Stralend : Deine positive Energy straalt zichzelf uit over de wereld als een herum. Sei der Grund, der den Tag so besonders macht. Als niemand er duidelijk over is, moet u de informatie zien en bijna geen tijd voor extra's hebben.
Als u zich het meest verveelt en wählst nur Dinge, die dich weiterbringen. Mits de ambitie en de neiging om zelfzuchtig te zijn door de wereld en de achterliggende gedachte van de spuren.

Dankjewel, als je een verhaal leest, is het verhaal.